Over Vodem

Jouw droomhuis nog steeds niet gevonden ondanks dat je elke ochtend alle nieuwe woningen op bijvoorbeeld Funda bekijkt? Ben je vaak te laat of sta je met veel geïnteresseerden te dringen voor de deur? Dit hoeft straks niet meer.

Wij draaien de ‘match’ tussen koper en verkoper om. Want bij Vodem zoekt niet de koper, maar de verkoper. Vodem is dus eigenlijk een grote database met mogelijke kopers. En daar kun jij bij horen!

Woningen die nieuw in de verkoop komen zijn niet zichtbaar op de site, maar worden rechtstreeks per e-mail naar de ingeschreven kopers gestuurd. En dit is voor iedereen GRATIS!

Wil je als koper als eerste reageren op een woning die via Vodem.nl wordt aangeboden? Meld je dan nu hier gratis aan.
Ben jij een verkoper van een woning en benieuwd hoeveel kopers in jouw huis geïnteresseerd zijn? Schrijf je dan hier gratis in en zie direct hoeveel ‘matches’ er zijn.

We zijn net begonnen en onze database met actieve huizenkopers en –verkopers groeit elke dag. Het kan zijn dat er op dit moment niet altijd een match is. Op sommige locaties in Nederland heb je nog even geduld nodig. Maar schrijf je vooral in, want er zijn dagelijks nieuwe inschrijvingen.

Zoek je als koper of verkoper een makelaar die je kan begeleiden bij je aan- of verkoop? Vodem brengt je graag in contact met een deskundige regionale makelaar.

Start gratis met zoeken!