6 redenen waarom je Vodem.nl moet gebruiken

Gebruik vodem om jouw huis te vinden of verkopen

Jouw droomhuis nog steeds niet gevonden ondanks dat je elke ochtend alle nieuwe woningen op bijvoorbeeld Funda bekijkt? Ben je vaak te laat of sta je met veel geïnteresseerden te dringen voor de deur? Of betaal je veel te veel geld om jouw huis op een woningsite te zetten? Dit hoeft niet meer. Wij geven je de top 5 redenen waarom jij juist Vodem.nl moet gebruiken.

1. DE BESTE EN MEEST ACTIEVE KOPERS ZITTEN OP VODEM

Wij draaien de ‘match’ tussen koper en verkoper om. Want bij Vodem zoekt niet de koper, maar de verkoper. Vodem is dus eigenlijk een grote database met mogelijke kopers.

2. PLAATS ANONIEM JE WONING

Wij gebruiken je accountgegevens enkel en alleen om je op de hoogte te houden van nieuwe kopers of verkopers.

3. NIET JAN EN ALLEMAN KAN JE HUIS BEKIJKEN 

Woningen die nieuw in de verkoop komen zijn niet zichtbaar op de site, maar worden rechtstreeks per e-mail naar de ingeschreven kopers gestuurd.

4. GRATIS

Een profiel kan je, als koper of verkoper, gemakkelijk en snel aanmaken op Vodem.nl. Dit is voor iedereen gratis en vrijblijvend.

5. DIRECT CONTACT TUSSEN KOPERS EN VERKOPERS

Wanneer er een match is tussen koper en verkoper, kan je elkaar direct een bericht sturen en kan je samen een bezichtiging plannen.

6. VODEM WERKT SAMEN MET DE GOEDKOOPSTE EN MEEST ACTIEVE PROFESSIONALS OP HET GEBIED VAN DE WONINGMARKT.

Zoek je als koper of verkoper een makelaar die je kan begeleiden bij je aan- of verkoop? Wij brengen je graag in contact met een deskundige regionale makelaar.

Wil je als koper als eerste reageren op een woning die via Vodem.nl wordt aangeboden? Meld je dan nu hier gratis aan.
Ben jij een verkoper van een woning en benieuwd hoeveel kopers in jouw huis geïnteresseerd zijn? Schrijf je dan hier gratis in en zie direct hoeveel ‘matches’ er zijn.

Samen zetten we de huizenmarkt op z’n kop!