6 stappen om jouw huis te verkopen

stappen om je woning / huis te verkopen

Zoek jij een koper voor jouw woning? Wij helpen je graag bij de verkoop. Volg ons stappenplan en je woning wordt gegarandeerd verkocht!

STAP 1. VUL HET ADRES IN VAN JOUW WONING OP VODEM.NL

Maak gratis en vrijblijvend een account aan op Vodem.nl. Daar kan je het adres van jouw woning invullen en de wijk waarin jouw woning ligt, selecteren.

STAP 2. MAAK FOTO’S EN UPLOAD ZE

Rondslingerend speelgoed of een wasmand met vuile was staat niet zo goed op de foto. Zorg dus dat de woning opgeruimd en netjes is, voordat je foto’s gaat maken. Zorg ook dat de foto’s scherp en goed belicht zijn. Daarna upload je de foto’s bij jouw profiel op Vodem.nl.

STAP 3. GEEF EEN KORTE OMSCHRIJVING

Vul vervolgens de kenmerken in van jouw woning. Welk type woning verkoop je? Is dat een appartement of een woonhuis? Bepaal de vraagprijs en zet deze bij jouw profiel. Daarnaast kan je ook een korte omschrijving geven van jouw woning. Let wel op: gebruik grammaticaal correcte zinnen en goede interpunctie. De tekst moet prettig te lezen zijn.

STAP 4. ONTVANG EEN E-MAIL ZODRA EEN KOPER INTERESSE HEEFT

Wij draaien de ‘match’ tussen koper en verkoper om. Want bij Vodem zoekt niet de koper, maar de verkoper. Vodem is dus eigenlijk een grote database met mogelijke kopers. Zo kan je direct zien hoeveel geïnteresseerden er zijn in jouw woning.

STAP 5. DIRECT CONTACT MET DE KOPER & PLAN EEN BEZICHTIGING

Wanneer je één of meerdere matches hebt, kan je direct contact opnemen met de potentiële koper(s). Zo kan je dus samen een bezichtiging plannen. Lees hier voor tips tijdens de bezichtiging van jouw huis.

STAP 6. ONDERHANDEL & ACCEPTEER HET BOD

Onderhandel met de koper over het bod en rond de verkoop af. Wij snappen dat dit een beetje moeilijk kan zijn. Daarom brengen wij je graag in contact met een deskundige regionale makelaar. Zodat hij of zij je kan begeleiden bij de verkoop.

Ben jij een verkoper van een woning en benieuwd hoeveel kopers in jouw huis geïnteresseerd zijn? Schrijf je dan hier gratis in en zie direct hoeveel ‘matches’ er zijn.